KOŠARICA Ni izdelkov. 0.00 €
Domov Video ideje
Video ideje
Hobby & Art, ustvarjalne ideje v video zapisuPri Hobby & Artu verjamemo, da je potrebno oblikovalsko žilico včasih malo spodbuditi in ji dati nov zagon. Zato smo za vas pripravili rubriko USTVARJALNE IDEJE. V njej bomo objavljali video posnetke, kjer bodo predstavljene nove inovativne tehnike, sveže kreativne ideje in pravilna uporaba posameznih pripomočkov.

Vse potrebščine in ves potreben material je na voljo v našii spletni trgovini Hobby & Art.

Predstavitev decoupage tehnike

Uporabljeni materiali

 

Kako do najlepšega kolesa na svetu.

 

Naj kartonaste silhuete zaživijo!

 

Kako lahko predrugačite svoje pohištvo.

Več ...
 

Kompleti za tiskanje na tekstil

Novo v naši ponudbi, pripomočki za poslikavo tekstila


Vstopite v poletje v mavričnih barvah.

Pripravili smo set različnih videov

Beljenje tekstila

Več ...
   

Skrčljiva plastika - Šrink plastika


Video prikazuje način uporabe skrčljive plastike. Skrčljiva plastika ali "šrink plastika" ima lastnost da se pri določeni temperaturi enakomerno skrči za 5 do 6 krat, zato je enkratna za izdelavo nakita, obeskov in podobno. poznamo prozorno skrčljivo plastiko in belo skrčljivo plastiko, ki imata enake lastnosti. Najprej smo z uporabo Nellie's Press Boss napravo za rezanje in posebnimi noži izrezali želeno obliko. Potem smo z uporabo Micron pisal izrisali vzorec in ga z različnimi Sakura flomastri pobarvali. Z luknjačem smo naredili luknico in nato vse skupaj pogreli z grelnikom. Namesto grelnika lahko uporabite tudi pečico, kjer plastiko pečete 3 minute na 160 stopinjah. Na koncu smo skozi luknico dodali še obroček in dobili obesek v obliki srčka. Namesto, da vzorec narišete lahko uporabite razne štempiljke in odlično StaZoon blazinico.
Poizkusite tudi vi.

Več ...
 

Izdelava velikonočnih okraskov


Prikazali vam bomo izdelavo velikonočnih okraskov. Pri tem smo uporabili plastično dekor jajce na katerega smo nalepili konturne nalepke z velikonočnim motivom. Vse skupaj pa smo pobarvali s Sakura gel rolerji, ki so odlični za risanje po gladkih prosojnih površinah. Sušenje barve traja malce dlje, kar nam pomaga pri izdelavi barvnih prelivov. Gre za hitro in enostavno tehniko, ki je primerna tudi za najmlajše in uporabna tudi za drugačne namene, kot je naprimer poslikava okrasne vaze, okrasne steklenice in podobno.

Več ...
 

Okrasitev velikonočnih pisanic z SAKURA pisali


Oglejte si naš predlog za okrasitev velikonočnih pisanic - pirhov. Iz belega spihanega jajca smo najprej z Stamp Cleanerjem (čistilo za žige) očistili odtisnjen datum na jajcu. Nato smo z Pigma Micron pisali različnih debelin na jajce narisali rastlinske vzorce. Narisane vzorčke smo pobarvali z Sakura gel rolerji, ki so lahko z bleščicami, metalni in v mat izvedbi. Gel rolerji lepo prekrivajo jajčno površino in se med seboj dobro mešajo. Zato izdelava barvnih prelivov ni težavno. Na koncu za večjo obstojnost barv pisanice lahko tudi polakiramo.

V videu je predstavljeno tudi zlato jajce poslikano z belim visoko prekrivnim gel rolerjem. Pri njem smo uporabili sledečo paleto Sakura markerji v zlati, srebrni, bronasti, črni in beli barvi.

Več ...
 


Stran 1 od 5
Domov Video ideje

Kontaktni podatki

Hobby & Art
Ulica Mirka Vadnova 19
4000 Kranj

Dosegljivi smo

tel: 04 / 2366 590
fax: 04 / 2366-591
email:info@hobbyart.si

Hobby & Art ponudba

Spletna stran www.hobbyart.si za normalno delovanje spletne trgovine uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.