KOŠARICA Ni izdelkov. 0.00 €
Domov

Piškotki | Cookies

Spletni piškotki v trgovini Hobby&Art (cookies)

 

V spletni trgovini HobbyArt.si uporabljamo spletne piškotke za normalno delovanje spletne trgovine. Brez njih nakupovanje v spletni trgovini ni možno!
Piškotki nam zagotavljajo anonimno spremljanje aktivnosti naših obiskovalcev in našim kupcem omogočajo normalen proces nakupa.
Podatkov nikoli ne posredujemo tretjim osebam, prav tako ne spremljamo obiskovalcev kot posameznikov, temveč povsem anonimno.

Kaj so piškotki?

Piškotki so male tekstovne datoteke, ki jih večina spletnih mest shrani v naprave uporabnikov s katerimi dostopajo do interneta z namenom prepoznavanja posameznih naprav, ki so jih uporabniki uporabili pri dostopu. Njihovo shranjevanje je pod popolnim nadzorom brskalnika, ki ga uporablja uporabnik - ta lahko shranjevanje piškotkov po želji omeji ali onemogoči.

Zakaj so piškotki potrebni za delovanje spletne strani?

Večina spletnih strani uporablja piškotke, ker so priročno sredstvo za ohranjanje sveže in primerne vsebine, ki je v skladu z interesi in nastavitvami posameznega spletnega uporabnika. Razlogov za uporabo piškotkov je tako več, kot prvi gotovo njihova lastnost shranjevanja podatkov o stanju posamezne spletne strani (podrobnosti o prilagoditvah posamezne spletne strani), pomagajo pri izvajanju raznih spletnih storitev (spletne trgovine) in funkcionalnosti, pomagajo pri zbiranju raznih statistik, o navadah spletnega uporabnika – saj se le z njimi lahko spremlja pogostost obiskovanja določene spletne strani.

Poleg same funkcionalnosti spletne strani tako podjetja lahko s pomočjo piškotkov ocenijo učinkovitost zasnove svojih spletnih strani, kot tudi ustreznost in aktualnost posameznih vsebin, ki jih ponujajo uporabnikom na svojih spletnih straneh.

Katere piškotke uporabljamo?

Naziv piškotka Namen Čas trajanja Izdajatelj
Utma Spremljanje statistike ogledov strani 2 leti
Google
Utmb Spremljanje statistike ogledov strani Poteče ob koncu seje
Google
Utmc Spremljanje statistike ogledov strani Poteče ob zaprtju brskalnika
Google
Utmz Spremljanje statistike ogledov strani Poteče po 6 mesecih
Google
Virtuemart Vodenje seje uporabnika v spletni trgovini
Poteče po zaprtju brskalnika

Hobby&Art

Ja_purity_tpl Oznaka oblikovne predloge, ki jo uporabljamo
Poteče po zaprtju brskalnika
Hobby&Art

 

Onemogočanje piškotkov

Vi odločate, ali boste dovolili shranjevanje piškotkov na vaši napravi. Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v vašem spletnem brskalniku. Na spletu boste brez težav našli prilagojena navodila vašemu brskalniku, preko katerih boste brez težav onemogočili shranjevanje piškotkov.

Če piškotke izklopite, trgovina HobbyArt ne bo delovala optimalno oz. bo prišlo do težav pri nakupovanju.. Tudi pri izklopu vseh piškotkov bo brskalnik še vedno pridobival določene informacije, ki so potrebne za osnovno delovanje naše spletne strani.

Želimo si, da vas vse to branje ni prestrašilo. Zagotavljamo vam, da nikoli ne posredujemo podatkov tretjim osebam, prav tako ne spremljamo obiskovalcev kot posameznikov, temveč povsem anonimno.

 

Soglašam z uporabo piškotkov.

 

Dne: 14.6.2013

 

 
Domov

Kontaktni podatki

Hobby & Art
Ulica Mirka Vadnova 19
4000 Kranj

Dosegljivi smo

tel: 04 / 2366 590
fax: 04 / 2366-591
email:info@hobbyart.si

Hobby & Art ponudba

Spletna stran www.hobbyart.si za normalno delovanje spletne trgovine uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.