KOŠARICA Ni izdelkov. 0.00 €
Domov

Pogoji poslovanja

Pravila nakupovanja pri Hobby&Art-u

na portalu www.hobbyart.si

Nakupovalni portal www.hobbyart.si upravlja podjetje David Dežman s.p., v nadaljnih besedilih ponudnik. Če obiščete naš nakupovalni portal ali preko njega kupujete se se morate strinjati s splošnimi pogoji poslovanja, zato jih skrbno preberite.

Naziv: David Dežman s.p.
Naslov: Ulica Mirka Vadnova 19, 4000 Kranj
Št. vpisa v sodni register: 18-1286/94 dne 21/12-1994
Matična številka: 5451931000
Davčna številka: 58154175
Id. št. za ddv: SI58154175
SMO ZAVEZANCI ZA DDV

e-pošta: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript.
tel.: 04/2366-590
fax: 04/2366-591
TRR: 03138-1000024782


1.CENE

Cene za posamezne artikle veljajo ob oddaji naročila, v času pred in po tem se cene lahko spreminjajo. Vse cene os navedene v evrhi (euro) in vsebujejo DDV.


2. NAČINI PLAČILA

Ponudnik omogoča kupcem naslednje načine plačila:

  • z gotovino ob prevzemu blaga,
  • po predračunu z nakazilom na TRR ponudnika,
  • po računu (samo za pravne in fizične osebe s sklenjeno pogodbo z ponudnikom),
  • kupec prejme račun na papirju z razvidnimi stroški in obvestilom, kako lahko kupec odstopi od nakupa in izdelke vrne, če je to možno.


3. NAROČILO

Ko kupec zaključi / pošlje naročilo prejme obvestilo, da je bilo naročilo uspešno oddano in uvrščeno v čakalno vrsto. V tej fazi lahko kupec v roku dveh ur prekliče naročilo. Ponudbnik kupcu potrdi ali zavrne naročilo v največ dveh delovnih dneh. V tem času ponudnik preveri ali je blago dobavljivo v razumnem roku. Ob potrditvi naročila ponudnik obvesti kupca o predvidenem roku dobave blaga.

 

3a. ARHIV NAROČIL, STATUS NAROČILA

Stranka si lahko v vsakem trenutku ogleda seznam svojih naročil in stanje le teh, tako da se prijavi v spletno trgovino in pod povezavo Moj profil pregleduje podatke o naročilih.


4. POŠILJANJE BLAGA IN STROŠKI DOSTAVE

Ponudnik pošlje naročniku naročeno blago preko Pošte Slovenije. Pavšalni strošek dostave znaša 2.90 EUR na pošiljko za naročila do 60 EUR. Pri naročilu nad 60 EUR stroške dostave krije Hobby Art.


5. ODSTOP OD NAKUPA IN VRAČILO BLAGA

O odstopu od nakupa mora kupec pisno obvestiti ponudbnika v 14. dneh od prejetja blaga po elektronski pošti. Rok začne teči en dan po prejetju oz. dvigu naročenega blaga. Naročeno blago stranka vrne v 14. dneh od datuma odpovedi od pogodbe, brez pojasnila (brez navedbe vzroka). Da bi se rok za odstop od pogodbe upošteval, zadošča, da je obvestilo v zvezi z uveljavljanjem pravice kupca do odstopa od pogodbe poslano pred iztekom odstopnega roka od te pogodbe.

Denar za vrnjeno blago vam bomo vrnili najkasneje v 14. dneh od vrnitve blaga. Podjetje lahko zadrži plačilo, dokler ne prejme vrnjenega blaga ali dokler potrošnik ne pošlje dokaza, da je blago poslal nazaj, odvisno od tega, kateri dogodek se je zgodil prej.

Potrošnik odgovarja za zmanjšanje vrednosti blaga, če je zmanjšanje vrednosti posledica ravnanja, ki ni nujno potrebno za ugotovitev narave, lastnosti in delovanja blaga.

Stroške, ki nastanejo ob vrnitvi in stroške dostave ne vračamo - nosi jih kupec. Vrnjeno blago mora biti nerabljeno, nepoškodovano in v originalni embalaži. Vračilu mora kupec priložiti tudi kopijo računa. Blaga, ki je poslano z odkupnino, ponudnik ni dolžan sprejeti.


6. REKLAMACIJE

Če je blago, ki ste ga prejeli neuporabno ali poškodovano, nam ga lahko v 14. dneh vrnete. Če je mogoče ga bomo zamenjali v nasprotnem primeru pa vrnili denar. Pošiljki mora kupec priložiti kopijo računa, natančen opis poškodbe oz. napake na artiklu. Če ugotovimo, da je neuporabnost artikla oz. poškodba posledica vašega nepravilnega ravnanja, vam reklamacije ne bomo priznali.

 

7. PRAVICA DO ZASEBNOSTI

Vsi osebni podatki se bodo uporabljali izključno za pošiljanje računov, ponudb, prospektov itd. Osebni podatki ne bodo predani, posredovani tretji osebi.


8. KOMUNIKACIJA MED PONUDNIKOM IN UPORABNIKOM

Ponudnik lahko komunicira z uporabnikom telefonsko, po elektronski pošti oz. drugimi sredstvi za komuniciranje na daljavo, razen če mu to uporabnik prepove.


9. ODVEZA ODGOVORNOSTI

Dobavni roki, cene in druge informacije se včasih spremenijo tako hitro, da ponudnik ne uspe ažurirati vseh podatkov. V takih primerih bo ponudbnik obvestil kupca o vseh spremembah kasneje in kupcu omogočil preklic naročila oz. menjavo izdelka, če bo to mogoče.


10. PRITOŽBE

Uporabniki se lahko v primeru težav pritožijo na telefon: 04/2366-590 ali po elektronski pošti : Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. . Ponudnik bo v 14. dneh odgovoril na pritožbo oz. obvestil uporabnika, koliko časa bo pritožbo obravnaval. Ponudbnik si bo prizadeval, da se morebitni spori rešijo sporazumno v najkrajšem možnem času.


11. DOSTOPNOST ARTIKLOV

Načeloma so artikli dostopni v treh do sedmih dneh. V primeru daljše nedostopnosti določenega artikla, ponudnik o tem obvesti kupca (elektronska pošta ali telefon).


12. NAKUPOVANJE ZA PODJETJA

Če nakupujete izdelke za vaše podjetje in ste registrirani kot pravna oseba, se registrirajte kot podjetje. Prosimo, da pri registraciji v našo spletno trgovino vpišete točen naziv podjetja, naslov, davčno številko in ali ste zavezanec za DDV. Lahko nam po faksu 04/2366-591 pošljete tudi potrdilo o registraciji podjetja. Navedeni podatki so nujni za poslovanje. Prosimo, da ste pri izpolnjevanju prijavnega obrazca natančni in da navedete pravilne podatke.

 

 
Domov

USTVARJALNE IDEJE

barve za tekstil

Barve za tekstil

Ste se popackali? Bi radi poživili dolgočasno enobarvno majico? HobbyArt ima rešitev za vas...

Slikamo na steklo

Barve za steklo

Predstavljamo vam set barv za slikanje na steklo. Z uporabo šablon je to čisto preprosto.

voscilnica-s-sivanjem

Po šabloni šivana voščilnica

Zamudna tehnika s prelepim končnim rezultatom...
voscilnica-prikaz-embossing-tehnike

Prikaz Embossing tehnike

Potresemo embossing prah in ga pogrejemo, rezultat je ...
voscilnica_s_stempiljkami

Izdelava novoletne voščilnice

Štempiljke, bleščice, nalepke, bordure, lepilo v svinčniku

Kontaktni podatki

Hobby & Art
Ulica Mirka Vadnova 19
4000 Kranj

Dosegljivi smo

tel: 04 / 2366 590
fax: 04 / 2366-591
email:info@hobbyart.si

Hobby & Art ponudba

Spletna stran www.hobbyart.si za normalno delovanje spletne trgovine uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.